Specialist in automatisering voor waterbeheer

Vlaar maakt het dagelijks watermanagement eenvoudiger voor gemeentes en waterschappen, maar ook voor de kleine gebruiker.

Oplossingen

Vlaar biedt besturingssystemen voor het bewaken, beheren en besturen van diverse kunstwerken en technische installaties. Als totaaloplosser verzorgen wij ook de benodigde hardware en software. Of het nu gaat om een enkel meetpunt of het automatiseren van een gemaal, brug of sluis. Vlaar zorgt voor optimaal en duurzaam waterbeheer.

Compact Solar Besturing (CSB)

Slim sturen voorkomt wateroverlast én bespaart op energiekosten. Voor de automatische besturing van stuwen/schuiven biedt Vlaar een compacte, duurzame stand alone oplossing (netspanning of zonne-energie).

Totaaloplossingen

Voor elk automatiseringsproject biedt Vlaar een totaaloplossing. Door bundeling van diverse disciplines begeleidt ons deskundige team het project van ontwerp tot oplevering. Vlaar heeft ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen, voorbereiden, uitvoeren en opleveren van meet- en regeltechnische installaties. Een compleet team van medewerkers begeleidt uw project van concept tot oplevering en zorgt voor optimaal waterbeheer. Van een (niveau)meting in afgelegen gebied tot het realiseren van een complexe installatie.

Project referenties

Automatisering brug en sluis Luyendijk Solar meetbuis Automatiseren stuwen Vier Noorder Koggen

© Copyright 2021 Vlaar Techniek - All Rights Reserved

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign