Specialist in automatisering voor waterbeheer

Vlaar maakt het dagelijks watermanagement eenvoudiger voor gemeentes en waterschappen, maar ook voor de kleine gebruiker.

Vlaar maakt watermanagement eenvoudiger

Klimaatverandering heeft een directe invloed op waterbeheer. Wateroverlast stelt het watermanagement voor een uitdaging. Vlaar heeft de oplossing! 

Wij maken het dagelijks watermanagement eenvoudig, voor onder andere gemeentes en waterschappen. Ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen, voorbereiden, uitvoeren en opleveren van meet- en regeltechnische installaties, zorgt voor optimaal waterbeheer. Wij automatiseren verschillende kunstwerken en bieden telemetrie oplossingen voor het bewaken, beheren en besturen ervan. Van een enkel meetpunt tot een compleet gemaal, brug of sluis. Vanuit ons hoofdkwartier in Medemblik, West-Friesland, staat ons deskundige team voor u klaar met een totaaloplossing.

Nieuwsgierig naar de rol van Vlaar Techniek binnen watermanagement? Klik dan hier om de video te bekijken die te zien was bij RTL-Z How It’s Done.

Vlaar en milieu

Wij investeren graag in behoud en verbetering van het milieu. Dit realiseren wij door zowel ons eigen energieverbruik als dat van onze opdrachtgevers terug te dringen. Lees verder

Vacature Elektromonteur

Hou je van mooie projecten waarmee we o.a. duurzaam watermanagement mogelijk maken, van een dynamische werkomgeving en een drankje op de donderdagmiddag?
Dan pas jij bij ons!

Sluis Krijgsman in ere hersteld

In woongebied De Krijgsman te Muiden is de oude sluis gerestaureerd. Vlaar heeft de complete E&W-installatie verzorgd: de aandrijving voor de puntdeuren en de rinketten en de complete besturingsinstallatie

Totaaloplossingen

Voor elk automatiseringsproject biedt Vlaar een totaaloplossing. Door bundeling van diverse disciplines begeleidt ons deskundige team het project van ontwerp tot oplevering. Vlaar heeft ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen, voorbereiden, uitvoeren en opleveren van meet- en regeltechnische installaties. Een compleet team van medewerkers begeleidt uw project van concept tot oplevering en zorgt voor optimaal waterbeheer. Van een (niveau)meting in afgelegen gebied tot het realiseren van een complexe installatie.

Project referenties

Automatisering brug en sluis Luyendijk Solar meetbuis Automatiseren stuwen Vier Noorder Koggen

© Copyright 2021 Vlaar Techniek - All Rights Reserved

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign