line Terug naar overzicht

Aqua Nederland beurs 19, 20 en 21 maart 2019

Wellicht staat het al in uw agenda: de Aqua Nederland Vakbeurs van 19 t/m 21 maart 2019

Kom als bezoeker in contact met andere waterprofessionals tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs. Een vernieuwende vakbeurs waar tussen 10.00 – 18.00 uur de laatste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling,- management en – technologie gepresenteerd worden.

Vlaar is aanwezig op de TMX stand van deze beurs, stand nummer F101. Samen met collega-dealers Van der Arend, Modderkolk en TMX leverancier Kuipers Electronic Engineering tonen we graag de ontwikkelingen in de automatisering voor waterbeheer. Natuurlijk staat de Compacte Solar Besturing, de duurzame oplossing voor het automatisch besturen van stuwen en schuiven, ook op de stand.

Totaaloplossing

Vlaar biedt een totaaloplossing voor elk automatiseringsvraagstuk binnen de wereld van watermanagement. Onze kracht ligt in het bundelen van disciplines zoals het ontwerpen, voorbereiden, uitvoeren en opleveren van meet- en regeltechnische installaties. Naast het automatiseren regelt Vlaar ook het beheer van de technische installaties. Een hoogwaardig telemetrie systeem maakt efficiënt  beheren, besturen en bewaken mogelijk.

Als totaaloplosser laten we graag zien welke meerwaarde wij u kunnen bieden.

Graag tot ziens in Gorinchem!

Een gratis toegangskaart kunt u ontvangen door op onderstaande afbeelding te klikken, of een mail te sturen naar administratie@vlaartechniek.nl

Aqua Nederland Vakbeurs

Terug naar overzicht Heeft u een vraag of wilt u meer
informatie? Bel: 0227-57 0260

© Copyright 2024 Vlaar Techniek - All Rights Reserved

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign