line

Telemetrie TMX

TMX

Telecontrol systeem voor technische installaties

Vlaar is dealer voor Noord- en Midden-Nederland. Wij leveren, installeren en onderhouden de systemen. De toepassing van telemetrie is speciaal ontwikkeld voor het waterbeheer, maar ook inzetbaar binnen andere vakgebieden.

TMX is een universeel, open en smart telecontrol systeem voor het op afstand beheren van technische installaties. Het wordt bediend via internet binnen een beschermde omgeving of via lokaal geïnstalleerde software. Betrouwbaarheid, veiligheid en bedieningsgemak staan hierbij voorop. TMX werkt met alle gangbare communicatietechnieken en wordt gebruikt om op afstand te meten, regelen, alarmeren, registreren en visualiseren.

TMX net pro

Hardware

Ook voor de hardware biedt TMX oplossingen. Uniek kenmerk van de onderstations is dat naast parametrering ook de configuratie volledig vanuit de hoofdpost geschiedt. Aparte configuratie software is dus niet nodig.

schermen

TSX100

Waterdichte batterij gevoede modemlogger welke dankzij zijn diameter van slechts 43 mm zeer geschikt is voor het plaatsen in een grondwaterbuis. Het uitlezen kan eenvoudig via de hoofdpost. Lees verder

TSX100 schuin

 

 

Gebiedsregeling

TMX is voorzien van uitgebreide mogelijkheden voor analyse en rapportage en gebiedsregelfuncties. Het systeem genereert CIW rapportages automatisch en kan op afstand andere locaties aansturen. Gebiedsregeling vanuit één centraal punt optimaliseert de werking van het totale systeem en voorkomt calamiteiten.

TMX Dealer

Vlaar Techniek is dealer voor Noord-Midden Nederland. TMX staat voor geavanceerde apparatuur en software voor het op afstand meten, regelen, beheren en bewaken van technische installaties.

TMX-Net Pro

TMX-Net pro is een veelzijdige en open cloud oplossing voor telebeheer op abonnementsbasis. Een eenvoudig oplossing voor het op afstand beheren en besturen van alle denkbare apparatuur.

Grondwater logger TSX100

TSX100

Modemlogger welke door zijn smalle behuizing uitermate geschikt is voor het monitoren van o.a. grondwater, uitlezen kan eenvoudig via de TMX hoofdpost.

© Copyright 2023 Vlaar Techniek - All Rights Reserved

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign