line

Open dag groot succes

Open dag Vlaar Terug naar overzicht

 

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zover: de opening van het nieuwe pand van Vlaar Techniek. Om 15.30 uur werd het pand officieel geopend door wethouder Harry Nederpelt. Na een druk op de rode knop werd een waterscherm geactiveerd. Iedereen die het nieuwe pand betrad moest eerst onder het waterscherm door. Zodra je voor het scherm stond stopte het water. Voor de mensen die twijfelden en toch dachten een nat pak te halen waren er paraplu’s ter beschikking gesteld. Gelukkig vertrouwde iedereen op de techniek van Vlaar, de paraplu’s bleven dicht en niemand haalde een nat pak.

Na een openingsspeech van directeur Hein Bloemhof werd het glas geheven en getoast op een geweldige toekomst van Vlaar. Dit was tevens het startsein voor de open dag. Met ruim 500 bezoekers mag dit terecht een groot succes genoemd worden. We mochten alleen maar lovende woorden in ontvangst nemen.

De dag werd afgesloten met een heerlijk buffet met aansluitend een spetterend feest. We willen nogmaals iedereen heel hartelijk bedanken voor de prachtige dag die we met elkaar hebben mogen beleven.

Terug naar overzicht Heeft u een vraag of wilt u meer
informatie? Bel: 0227-57 0260

© Copyright 2024 Vlaar Techniek - All Rights Reserved

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign