line

Opening Vlaar

Open dag Vlaar Terug naar overzicht

 

Klaar voor de toekomst
Op donderdag 25 januari tussen 16:00 tot 18:30 uur is iedereen van harte welkom in ons nieuwe pand tijdens de open dag. De diverse afdelingen van Vlaar zullen zich presenteren en u kunt een kijkje nemen in ons prachtige duurzame pand.

Geschiedenis
Het begon zo’n 28 jaar geleden in de bijkeuken van een woonhuis in Midwoud met het op afstand besturen van een stuw ergens in Noord Holland. Tegenwoordig zijn er alleen al in Noord Holland 1000 gemalen, stuwen en sluizen op afstand aan te sturen. Veel dankzij de techniek van Vlaar, dat besturingssystemen levert en ontwikkelt voor het bewaken, beheren en besturen van technische installaties voor waterbeheer. Een mooi voorbeeld van innovatie is de Compacte Solar Besturing, die Vlaar heeft ontwikkeld. Deze en vele andere dingen zijn tijdens de open dag te bewonderen. 

Donatie
Overweegt u een geschenk? Als duurzame organisatie stellen wij een bijdrage aan KiKa of stichting de Westfriese Molens zeer op prijs (o.v.v. Opening Vlaar).

Kika: via www.girodikika.nl/jeroen-diekema

Stichting Kinder Kankervrij is in 2002 opgericht met als doel geld in te zamelen voor onderzoek naar kinderkanker. Van 24 juni tot en met 29 juni 2018 wordt de Giro di KiKa gereden. In 6 dagen tijd zal er ruim 995 km gefietst worden door Italië. Namens Vlaar heeft Jeroen Diekema zich ingeschreven voor deze zware beproeving.

Door mee te doen wil ik (Jeroen) een bijdrage leveren aan de toekomst van kinderen met kanker. Samen met mijn team zal ik mijzelf tot het uiterste inspannen. Op de berg, maar ook in de voorbereiding. We hebben als doel om voor de stichting Kinderen Kankervrij zo veel mogelijk geld in te zamelen, hier hebben we u voor nodig. Met u donatie helpt u kinderen met kanker aan een betere toekomst, namens hun en mijzelf wil ik u heel erg bedanken voor u (mogelijke) donatie, Jeroen Diekema.

Stichting De Westfriese Molens: rekening NL64 RABO 0329.7328346

In de Westfriese polders zijn windmolens reeds eeuwen van grote waarde om het waterniveau op peil te houden. Door het automatiseren van gemalen en stuwen hebben vele hun directe functie verloren, de weinige molens die ons nog resten verdienen daarom graag onze steun, want het West-Fries landschap zonder deze windvangers is toch ondenkbaar!
‘Stichting De Westfriese Molens’ zet zich in om dit culturele erfgoed te bewaren en deze molens door goed beheer en onderhoud draaiend en malend te houden. Vlaar steunt daarom graag de Westfriese Molens.

Nieuwsgierig naar de open dag van Vlaar?
Op 25 januari 2018 van 16.00 tot 18.30 uur bent u van harte welkom in ons nieuwe pand.

Ons nieuwe adres: Almereweg 34, 1671 ND in Medemblik. Wij gewoon te bereiken op ons telefoonnummer 0227-570260 of via email en/of het contactformulier op de website.

 

 

Terug naar overzicht Heeft u een vraag of wilt u meer
informatie? Bel: 0227-57 0260

© Copyright 2023 Vlaar Techniek - All Rights Reserved

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign