line

Waterschap Drents Overijsselse Delta kiest voor UDSO dataloggers

 

Telemetrie ondersteuning Terug naar overzicht

 

Waterschap Drents Overijsselse Delta maakt gebruikt van UDSO dataloggers voor het in kaart brengen van grond- en rioolwaterstanden.

De UDSO dataloggers worden als een compleet meetsysteem geleverd. Per datalogger kunnen 2 niveaumetingen worden aangesloten. Er wordt gemeten in het rioolstelsel, grondwater en oppervlaktewater. Op verzoek van het waterschap zijn er kleine aanpassingen aan de hard,- en software uitgevoerd, met deze aanpassing voldoet het systeem aan alle eisen van het waterschap. De UDSO communiceert rechtstreeks met het Scada-systeem (hoofdpost) van het waterschap, eventuele aanpassingen aan de software kunnen ze eenvoudig zelf uitvoeren.

De dataloggers worden door het waterschap ingezet bij de volgende gemeentes: Kampen, Zwolle, Raalte, Olst-Wijhe, Ommen-Hardenberg.

Drents Overijsselse Delta is bewust van klimaatveranderingen:

Nederland is klein en we wonen met z’n allen behoorlijk dicht op elkaar. Door de verandering in het klimaat hebben we steeds vaker last van wateroverlast maar ook hittestress. De buien zijn heftig en intens, het water dat valt vindt vervolgens moeilijk zijn weg, met wateroverlast tot gevolg. In de periodes met hoge temperaturen treedt juist hittestress op. In een omgeving met veel asfalt, stenen en beton kan niet alleen het water niet weg maar ook de warmte niet. Heel onprettig en in de toekomst gaat dit zeker vaker voorkomen. Kortom, onze omgeving schuilt niet voor regen of zon, daarom moeten we dit samen aanpakken. (site wdodelta)

Terug naar overzicht Heeft u een vraag of wilt u meer
informatie? Bel: 0227-57 0260

© Copyright 2024 Vlaar Techniek - All Rights Reserved

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign