line Simkaarten Terug naar overzicht

Simkaarten wisselen voor Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Vlaar gaat voor 1600 locaties de simkaarten wisselen. Het uitwisselen van datagegevens van en naar objecten in het veld zoals gemalen, stuwen en meetpunten, en de TMX hoofdpost van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier is cruciaal voor het dagelijks peilbeheer. De communicatie tussen de verschillende objecten/kunstwerken verloopt veelal via GPRS verbindingen.

Kunstwerken zijn binnen Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier de algemene benaming voor riool- en poldergemalen, stuwen, sluizen etc. Voor een betrouwbare en toekomstvaste Machine-to-Machine (M2M) omgeving wordt gebruikgemaakt van een secure netwerk. Het huidige netwerk is groot van omvang en bedraagt ongeveer 1.600 kunstwerken. De kunstwerken zijn voorzien van simkaarten. De raamovereenkomst met de provider van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier liep af waardoor de mobiele M2M omgeving opnieuw aanbesteed is. Als extra service wordt er door Vlaar een kleine inspectie van de locaties uitgevoerd.

Naast de opdracht van de objecten voor het oppervlaktewater beheer, is Vlaar ook de opdracht voor het uitwisselen van de simkaarten van de rioolgemalen van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier gegund.

Terug naar overzicht Heeft u een vraag of wilt u meer
informatie? Bel: 0227-57 0260

© Copyright 2024 Vlaar Techniek - All Rights Reserved

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign