line Telemetrie Terug naar overzicht

Het UDSO telemetrie onderstation is verder doorontwikkeld. Sneller, meer geheugen maar met dezelfde betrouwbaarheid als u gewend bent.

Vlaar ontwikkelde het UDSO telemetrie onderstation speciaal voor meet- en regeltechnische installaties binnen het waterbeheer. Maar ook in andere sectoren zoals industrie, logistiek, verkeer en onderhoud wordt de UDSO toegepast. De UDSO beheert, bewaakt en bestuurt op afstand tal van technische installaties.

UDSO telemetrie onderstationDe gunstige prijs, compacte vormgeving, eenvoudige aansluiting en configuratie maakt het mogelijk om ook kleine installaties te voorzien van telemetrie. Om grotere installaties op afstand te kunnen besturen, breidt u de UDSO GTR module eenvoudig uit met DIO modules, of remote IO modules. Dat de UDSO goed toepasbaar is bij grote installaties, blijkt uit de keuze van HHNK om het grootste visvriendelijk gemaal van Nederland uit te voeren met UDSO telemetrie.

Uitlezen van de UDSO kan via een (optioneel) touchscreen display, online benaderbare software, uw eigen hoofdpost of per SMS. Indien Vlaar de post host, beschikt u via internet binnen een beschermde omgeving altijd en overal over de actuele gegevens.

 

 

Een diagram die de werkwijze van Vlaar Techniek weergeeft

Het UDSO GTR onderstation is speciaal ontwikkeld voor waterbeheer. De compacte vormgeving, eenvoudige aansluiting en configuratie maken hem uitermate geschikt om ook kleinere gemalen te voorzien van telemetrie. Door de UDSO GTR module uit te breiden met DIO modules, heeft u voldoende in en uitgangen om ook grotere installaties op afstand te beheren, bewaken en te besturen. Uitlezen van de UDSO kan via internet benaderbare software, u eigen hoofdpost of per SMS.

 

Terug naar overzicht Heeft u een vraag of wilt u meer
informatie? Bel: 0227-57 0260

© Copyright 2024 Vlaar Techniek - All Rights Reserved

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign