line

Vacature Monteur E/I

Terug naar overzicht

Vacature Monteur E/I

De organisatie

Vlaar is een elektrotechnisch bedrijf en is vooral actief op de waterschapsmarkt. We hebben al ruim 30 jaar ervaring in ontwerp en uitvoering van complete meet- en regeltechnische installaties. De klant, haar eisen en wensen en onze afspraken met haar staan centraal in alles wat wij ondernemen. Kortom: Klanttevredenheid is waar het bij Vlaar om gaat! Het spreekt vanzelf dat wij ISO 9001 en VCA gecertificeerd zijn.

Onze Kracht

Vlaar is specialist op het gebied van besturingssystemen voor het bewaken, beheren en besturen van diverse (waterbouwkundige-) kunstwerken en technische installaties. Ook is Vlaar dealer van TMX. Wij leveren, installeren en onderhouden deze systemen voor telemetrie oplossingen. De TMX toepassing van telemetrie is speciaal ontwikkeld voor het waterbeheer maar is ook inzetbaar binnen andere vakgebieden. Daarnaast ontwikkelde Vlaar haar eigen telemetrie onderstation UDSO speciaal voor meet- en regeltechnische installaties binnen het waterbeheer.

Wie wij zoeken

Wegens een aanhoudende groei van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een:

Monteur E/I (M/V)

Wat ga je doen?

In onze werkplaats bouw je zelfstandig of samen met de overige leden van het team aan de schakel- en besturingskasten. Deze besturingskasten variëren van besturingen voor kleine gemalen en stuwen  tot complete besturingskasten en onderverdelingen voor grote gemalen.

In het veld werk je mee aan de aanleg en testen van de installatie. Denk hierbij aan:

 • Aanleg van kabeltrace’s op ladderbanen
 • Aansluiten van motoren van 1 tot 200kW
 • Aanleg van diverse randapparatuur
 • Testen van de installatie voor inbedrijfstelling

Wij vragen

Gezien de samenstelling van het team zoeken wij iemand die toe is aan de volgende stap in zijn/haar carrière. De ideale kandidaat voldoet aan:

 • In het bezit van minimaal een afgeronde MBO opleiding elektrotechniek
 • Met goed gevolg afgelegde vakgerichte cursussen en trainingen
 • Ruime ervaring met de omschreven werkzaamheden
 • In het bezit van een VCA of VCA-vol diploma
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • In het bezit van rijbewijs B(E)
 • Een gemotiveerde kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel die van aanpakken weet. Een echte teamplayer die echter ook zelfstandig uit de voeten kan.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een solide organisatie die inzet op groei, professionalisering, innovatie en ontwikkeling van de activiteiten. Wij geven onze medewerkers de gelegenheid mee te groeien en hun kennis, kunde en ervaring verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een markconform salaris met prima secundaire voorwaarden gebaseerd op de CAO Metaal en Techniek. Binnen Vlaar heerst een prettige, collegiale en informele werksfeer waarbij teamwork en respect voor elkaar en de klant van groot belang zijn.

Geïnteresseerd?

Stuur dan voor vrijdag 27 juli je motivatie samen met je curriculum vitea naar administratie@vlaartechniek.nl. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met de heer F. Buijs op telefoonnummer 0227-570260 (woensdag niet aanwezig).

 

 

 

 

Terug naar overzicht Heeft u een vraag of wilt u meer
informatie? Bel: 0227-57 0260

© Copyright 2024 Vlaar Techniek - All Rights Reserved

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign