line

Vlaar Duurzaam: Uw bestemming voor Groene Energie

 

Net als u willen steeds meer huiseigenaren en bedrijfseigenaren besparen op hun energierekening. Bij Vlaar Duurzaam bent u aan het juiste adres voor al uw behoeften op het gebied van hernieuwbare energie o.a. hoogwaardige zonnepaneleninstallaties, compleet met levering en professionele installatie.

De eerste stap om ervoor te zorgen dat uw gewenste zonnepaneleninstallatie naar tevredenheid wordt gebouwd, is het kiezen van een betrouwbaar team dat zowel levering als installatie van zonnepanelen verzorgt.  Ons team van deskundige adviseurs en installateurs op het gebied van hernieuwbare energie heeft talloze succesvolle installaties afgerond, waardoor tevredenheid gegarandeerd is.

Zonne-energie is niet alleen een zegen voor het milieu, maar het biedt ook aanzienlijke financiële voordelen. Met de voortdurende stijging van de elektriciteitskosten, zijn zonne-energie-installaties een aantrekkelijke investering. De meeste systemen betalen zichzelf doorgaans binnen ongeveer vijf jaar terug en leveren gedurende 25 jaar of zelfs langer groene energie.

Klanten stellen ons vaak de vraag hoe goed zonnepaneleninstallaties presteren. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heeft uw dak geen direct zonlicht nodig om schone zonne-energie op te wekken. Huishoudens zullen het hele jaar door aanzienlijk profiteren van zonnepaneleninstallaties, dankzij onze gematigde klimatologische omstandigheden. Of het nu regent of de zon schijnt, onze zonnepanelen produceren voortdurend energie. De juiste oriëntatie (het legplan) van de panelen is van cruciaal belang om de efficiëntie te optimaliseren. Meestal wordt gekozen voor een zuidelijke configuratie, maar in sommige gevallen zijn panelen op het zuidoosten en zuidwesten veel effectiever.

Garantie

Onze producten worden geleverd door zeer gerenommeerde leveranciers. Alle onderdelen, panelen en omvormers zijn gedekt door garantie, mocht er onverhoopt iets niet naar behoren functioneren. Onze complete set wordt geleverd met een montagegarantie van 3 jaar. Op zonnepanelen geldt een productgarantie van 10 jaar en een vermogensgarantie van 25 jaar. Voor omvormers is er een productgarantie van 10 jaar. U kunt erop vertrouwen dat onze producten zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan.

Wij zijn vastbesloten om de best mogelijke klantenservice te bieden aan elke klant. Wilt u ontdekken welke mogelijkheden er zijn voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met Bart Jacobs via 06-81149487 of stuur een e-mail naar info@vlaarduurzaam.nl.

   

VCA** volgens nieuwste ISO norm

Ook in 2023 hebben we het certificaat voor het VGM-beheersysteem VCA** (versie 2017/6.0) kunnen verlengen, hiermee is het kwaliteitssysteem van Vlaar weer helemaal up to date.

© Copyright 2023 Vlaar Techniek - All Rights Reserved

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign