line

Vordering bouw nieuwe pand

Terug naar overzicht

Update 1 oktober:

Inmiddels is het Cortentstaal aangebracht en zijn de werkzaamheden verplaatst naar binnen. Mark Ruiter van Marubouw  ‘Dit is een heel gaaf project om te mogen uitvoeren, het pand is duurzaam en heeft een geweldige uitstraling, een aanwinst voor Medemblik. We lopen zelfs vooruit op de planning, begin december verwacht ik het pand op te kunnen leveren’.

Samen met Simon Interieur worden de ruimtes ingericht. De opdracht aan Simon was om het kantoor en de kantine zo in te richten dat er een goede en prettige werkomgeving ontstaat welke past bij het pand en bij Vlaar. Voor Simon een leuke uitdaging, er is gekozen om zoveel mogelijk natuurlijke materialen toe te passen. De meubelen en het kleur gebruik past bij de industriële uitstraling en zorgen voor een huiselijke sfeer zonder tekort te doen aan de kantoorfunctie.

September 2017:

Wind- en waterdicht

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan het nieuwe pand van Vlaar Techniek. Werd op 11 mei 2017 de eerste paal nog in de grond geslagen, nu is het pand al bijna wind- en waterdicht. Na de zomervakantie zal de gevel bekleed worden met Cortenstaal. Cortenstaal is een duurzaam en ijzersterk materiaal. Door de roestbruine kleur van het materiaal krijgt het pand een prachtige industriële look.

Nieuw pand voor Vlaar Techniek

Een nieuw pand voor Vlaar Techniek door meer vraag naar de besturingssystemen: De projecten worden ook steeds complexer en omvangrijker. De organisatie is gegroeid en is te groot geworden voor het huidige pand op de Klinkhamer in Medemblik. Voordat we verhuizen naar het nieuwe pand zal het kantoor gedeelte nog flink worden verbouwd, 2 verdiepingen met een frisse industriële uitstraling moet het team van specialisten bij Vlaar onderdak gaan bieden. Met het nieuwe pand aan de Almereweg 34 te Medemblik zijn we weer klaar voor de toekomst.

Terug naar overzicht Heeft u een vraag of wilt u meer
informatie? Bel: 0227-57 0260

© Copyright 2024 Vlaar Techniek - All Rights Reserved

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign