line Aqua Nederland Vakbeurs Terug naar overzicht

Aqua Nederland beurs 21, 22 en 23 maart 2017

Wellicht staat het al in uw agenda: de Aqua Nederland Vakbeurs van 21 t/m 23 maart 2017

Ontmoeten en beleven, daar draait het om bij de Aqua Nederland Vakbeurs. Een vernieuwende vakbeurs waar tussen 12.00 – 20.00 uur de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling,- management en – technologie gepresenteerd worden.

Vlaar is aanwezig op de TMX stand van deze beurs, standnummer 176. Samen met collega-dealer Van der Arend en leverancier Kuipers Electronic Engineering tonen we graag de mooie resultaten die we met een goede samenwerking kunnen behalen. Daarnaast introduceren we de nieuwe LMX400, een universeel modulair onderstation dat veel mogelijkheden biedt. Welke dit zijn en wat dit voor uw specifieke situatie kan betekenen, vertellen wij graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Totaaloplossing

Vlaar biedt een totaaloplossing voor elk automatiseringsvraagstuk binnen de wereld van watermanagement. Onze kracht ligt in het bundelen van disciplines zoals het ontwerpen, voorbereiden, uitvoeren en opleveren van meet- en regeltechnische installaties. Naast het automatiseren regelt Vlaar ook het beheer van de technische installaties. Een hoogwaardig telemetrie systeem maakt efficiënt  beheren, besturen en bewaken mogelijk.

Als totaaloplosser laten we graag zien welke meerwaarde wij u kunnen bieden.

Graag tot ziens in Gorinchem!

 

Een gratis toegangskaart kunt u ontvangen door op onderstaande afbeelding te klikken, of een mail te sturen naar administratie@vlaartechniek.nl

Terug naar overzicht Heeft u een vraag of wilt u meer
informatie? Bel: 0227-57 0260

© Copyright 2024 Vlaar Techniek - All Rights Reserved

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign