line

Specialist in automatisering

Vlaar

Vlaar maakt watermanagement eenvoudiger

Klimaatverandering heeft een directe invloed op waterbeheer. Wateroverlast stelt het watermanagement voor een uitdaging. Vlaar heeft de oplossing! 

Wij maken het dagelijks watermanagement eenvoudig, voor onder andere gemeentes en waterschappen. Ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen, voorbereiden, uitvoeren en opleveren van meet- en regeltechnische installaties, zorgt voor optimaal waterbeheer. Wij automatiseren verschillende kunstwerken en bieden telemetrie oplossingen voor het bewaken, beheren en besturen ervan. Van een enkel meetpunt tot een compleet gemaal, brug of sluis. Vanuit ons hoofdkwartier in Medemblik, West-Friesland, staat ons deskundige team voor u klaar met een totaaloplossing.

Nieuwsgierig naar de rol van Vlaar Techniek binnen watermanagement? Klik dan hier om de video te bekijken die te zien was bij RTL-Z How It’s Done.

Vlaar en milieu

Wij investeren graag in behoud en verbetering van het milieu. Dit realiseren wij door zowel ons eigen energieverbruik als dat van onze opdrachtgevers terug te dringen. Lees verder

Een diagram die de werkwijze van Vlaar Techniek weergeeft

Telemetrie en UDSO

Telemetrie maakt beheer van technische installaties eenvoudig. Voor het efficiënt beheren, besturen en bewaken van technische installaties maakt Vlaar gebruik van hoogwaardige meet- en regeltechniek. We verzorgen de installatie, maar ook de besturingssoftware die vaak gekoppeld is aan een centrale post. Indien Vlaar de post host, beschikt u via internet, binnen een veilige omgeving, altijd en overal over de actuele gegevens. Wij zijn TMX dealer en hebben daarnaast ons eigen onderstation ontwikkeld: de UDSO. Onze geavanceerde software en hardware wordt door grote waterschappen en gemeentes gebruikt, maar is ook voor de kleine gebruiker toegankelijk.

VCA** volgens nieuwste ISO norm

Ook in 2023 hebben we het certificaat voor het VGM-beheersysteem VCA** (versie 2017/6.0) kunnen verlengen, hiermee is het kwaliteitssysteem van Vlaar weer helemaal up to date.

Vernieuwde UDSO GTR leverbaar

De UDSO is verder doorontwikkeld, sneller, meer geheugen met dezelfde betrouwbaarheid, uitgevoerd in de nieuwe huisstijl. Kortom klaar voor de toekomst.

© Copyright 2024 Vlaar Techniek - All Rights Reserved

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign