line

Brug

Brugautomatisering

Brugautomatisering op maat

Vlaar verzorgt brugautomatisering op maat. Wij stemmen de automatisering van bruggen af op het landverkeer en de scheepvaart. Camerabewaking en bijbehorende veiligheidsmaatregelen maken het mogelijk om bruggen op afstand te bedienen. Ons team verzorgt de elektrotechnische installatie, compleet met land- en scheepvaartseinen, audio- en videoinstallatie (CCTV-installatie).

Technische installatie en software

Vlaar automatiseerde diverse bruggen voor de provincie en gemeentes. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen of aanbrengen van de complete elektrotechnische installatie. De combinatie tussen de software en de technische installatie is bepalend voor de veilige werking. De nauwe samenwerking tussen de teamleden van Vlaar waarborgt de betrouwbaarheid van de brug.

Gecombineerde bediening van brug en sluis

Voor een project in het Twiske verzorgde Vlaar een gecombineerde bediening voor de sluis en de brug in één bedieningslessenaar. Hulpdiensten en beroepsvaart (onder andere vissers) bedienen de sluis met een sleutelschakelaar wanneer de sluis- of brugwachters geen dienst hebben. Uitgangspunten waren het leveren van een betrouwbare en veilige installatie. Hoogwaardige componenten met de besturingssoftware van Vlaar zorgen er voor dat de uitgangspunten concreet geworden zijn.

Hard- en software voor telemetrie

Hoogwaardige meet- en regeltechniek is van groot belang voor het watermanagement. Vlaar biedt besturingssoftware dit goed aansluit op de hardware.

© Copyright 2022 Vlaar Techniek - All Rights Reserved

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign