line

Meet- en regeltechniek

Meet en regeltechniek

Hard- en software voor telemetrie

Meet- en regeltechniek van Vlaar maakt beheer van technische installaties eenvoudig. Binnen het waterbeheer, maar ook in andere sectoren zoals industrie, logistiek, verkeer en onderhoud.

Vlaar installeert de hardware en verzorgt de besturingssoftware, vaak gekoppeld aan een centrale post. Indien Vlaar de post host, beschikt u via een beschermde omgeving op internet altijd en overal over de actuele gegevens. Vlaar is leverancier van diverse PLC’s en onderstations. Daarnaast heeft Vlaar zijn eigen onderstation ontwikkeld: de UDSO. Onze geavanceerde hard- en software die we als compleet pakket kunnen leveren, worden door grote waterschappen en gemeentes gebruikt, maar zijn ook voor de kleine gebruiker toegankelijk.

Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

Hoogwaardige meet- en regeltechniek is van groot belang voor het watermanagement. Vlaar biedt besturingssoftware die goed aansluit op de hardware. Betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de installatie vormen het uitgangspunt.

Meet- en regeltechniek van wens tot uitvoering

De verschillende afdelingen binnen Vlaar werken nauw samen waardoor de software naadloos aansluit op de hardware. Ons team van specialisten bestaat uit engineers, paneelbouwers, softwarespecialisten en monteurs. Doordat we alle disciplines in huis hebben, verzorgen we elk project op het gebied van meet- en regeltechniek van wens tot uitvoering. Ook na oplevering staan we voor u klaar voor de nodige nazorg.

Gemaal Grootslag

Vlaar verzorgde de engineering, levering en het inbedrijfstellen van de complete E-installatie

Totaaloplossing

Totaal oplossingen

Vlaar renoveert gemalen en/of voorziet ze van nieuwe besturingstechniek. Ook voor nieuwbouwprojecten is Vlaar een geschikte partner.

Complete installatie

Niet alleen de besturingskast maar ook bordessen en hekwerken horen bij de oplevering door Vlaar.

© Copyright 2024 Vlaar Techniek - All Rights Reserved

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign