line

UDSO Low Power

Solar meetbuis

UDSO LP: de Low Power oplossing voor metingen in het veld

Vlaar ontwikkelde de UDSO LP speciaal voor het beheren en bewaken van diverse soorten metingen in het veld. De telemetrie modules kunnen met een batterij of accu geleverd worden, eventueel gecombineerd met een zonnepaneel. Met de UDSO LP  heeft u een Stand-alone oplossing, welke ingezet kan worden in de meest afgelegen gebieden.

UDSO Solar Meetbuis

De Solar Meetbuis wordt meestal gebruikt voor het meten van het waterniveau, maar ook andere type sensoren kunnen aangesloten worden. Door gebruik van een zonnepaneel en de UDSO telemetrie unit zijn metingen in het achterland, of op gebieden waar geen enkele aansluiting aanwezig is mogelijk. Het boven- en beneden peil bij een stuw bewaken wordt mogelijk door een extra meting op de Solar meetbuis aan te sluiten. Bewaken of besturen is ook mogelijk, indien het peil boven een vooraf ingesteld niveau komt, kan er een alarm gegenereerd worden of een naastgelegen gemaal aangestuurd worden.

MPN_Nieuw Leven

UDSO overstortmeter

De UDSO overstortmeter is geschikt voor het meten in het rioolstelsel. De slimme behuizing en afdichting zorgen voor een hoge mate van betrouwbaarheid. De modules zijn zeer energiezuinig, in combinatie met een digitale niveaumeting kan er jarenlang gemeten worden zonder de batterij te vervangen.

IMG_0282

Metingen welke onder ander mogelijk zijn met de UDSO LP zijn:

• Niveaumetingen grond-, oppervlakte- en rioolwater
• Debietmetingen
• EGV/Chloridemetingen
• Temperatuurmetingen
• Zuurstof
• Meteo: windrichting/-snelheid, luchtdruk, luchtvochtigheid, dauwpunt

IMG_1092

Een diagram die de werkwijze van Vlaar Techniek weergeeft

Het uitlezen van de UDSO kan bijvoorbeeld met TMX-net Pro hoofdpost. TMX is een universeel, open en smart telecontrol systeem voor het op afstand beheren van technische installaties of het bewaken van de meetpunten. Het wordt bediend via internet binnen een beschermde omgeving of via lokaal geïnstalleerde software. Betrouwbaarheid, veiligheid en bedieningsgemak staan hierbij voorop. TMX werkt met alle gangbare communicatietechnieken en wordt gebruikt om op afstand te meten, regelen, alarmeren, registreren en visualiseren.

Uitlezen van diverse paratmeters

Op de Solar Meetbuis kunnen verschillende sensoren gecombineerd worden. Via GPRS communiceert de UDSO LP razendsnel met een hoofdpost, de parameters in het veld zijn voor beheer eenvoudig beschikbaar.

Open cloud software voor beheer op afstand

TMX Net Pro

Optimalisatie van watermanagement. Een oplossing voor ieder vraagstuk. Vlaar verzorgt het project van begin tot eind.

UDSO Solar meetbuis

Voor een meting in het veld zonder enige aansluitingen in de buurt heeft Vlaar een complete meetunit met geïntegreerd zonnepaneel ontwikkeld.

© Copyright 2024 Vlaar Techniek - All Rights Reserved

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign