line

UDSO

Telemetrie

UDSO: de compacte telemetrie oplossing

Vlaar ontwikkelde het onderstation UDSO speciaal voor meet- en regeltechnische installaties binnen het waterbeheer. De telemetrie modules zijn ook geschikt voor het op afstand beheren, bewaken en besturen van installaties in andere sectoren. Denk hierbij aan de industrie, logistiek, verkeer en onderhoud.

UDSO GTR 20 inclusief DIO modules

Telemetrie voor het beheren, bewaken en besturen van technische installaties

Het UDSO GTR onderstation is speciaal ontwikkeld voor waterbeheer. De compacte vormgeving, eenvoudige aansluiting en configuratie maken het eenvoudig om bijvoorbeeld ook kleinere gemalen te voorzien van telemetrie. Om grotere installaties op afstand te kunnen besturen, breidt u de UDSO GTR module eenvoudig uit met DIO modules.

Low Power module voor stand alone monitoring

De UDSO Low Power is geschikt voor het beheren en bewaken van metingen in het veld van onder andere grondwater en oppervlaktewater en voor (overstort) meters binnen het rioolbeheer. De modules werken op batterijen, accu of een zonnepaneel en behoeven geen vaste aansluiting. De UDSO LP maakt real time monitoren mogelijk.

Metingen UDSO LP:

• Niveaumetingen
• Debietmetingen
• EGV/Chloridemetingen
• Temperatuurmetingen
• Zuurstof
• Meteo: windrichting/snelheid, luchtdruk, luchtvochtigheid, dauwpunt

Voor handleidingen factsheets en software updates klik hier

Een diagram die de werkwijze van Vlaar Techniek weergeeft

UDSO: uw standaard onderstation

Uitlezen van de UDSO kan via een (optioneel) touchscreen display, online benaderbare software, uw eigen hoofdpost of per SMS. Indien Vlaar de post host, beschikt u via internet binnen een beschermde omgeving altijd en overal over de actuele gegevens. Wij leveren diverse software modules voor de aansturing van onder andere pompen, stuwen, schuiven. Diverse gemeentes en waterschappen gebruiken de UDSO als standaard onderstation.

energieverbruik

Laag energieverbruik UDSO

Door het zeer lage energieverbruik van de UDSO is deze uitermate geschikt voor toepassing bij een zonnestuw, doordachte techniek en real time beschikken over actuele gegevens voor optimaal waterbeer.

Gemaal Grootslag uitgevoerd met UDSO telemtrie

Door uitbreiding van het geheugen en toepassing van de nieuwste technologieën is de UDSO een volwaardig onderstation geworden welke nu ook gebruikt kan worden bij de grotere gemalen.

UDSO Solar meetbuis

Voor een meting in het veld zonder enige aansluitingen in de buurt heeft Vlaar een complete meetunit met geïntegreerd zonnepaneel ontwikkeld.

© Copyright 2024 Vlaar Techniek - All Rights Reserved

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign