line sponsordag United4Kika Terug naar overzicht

Giro di KiKa

Stichting Kinder Kankervrij is in 2002 opgericht met als doel geld in te zamelen voor onderzoek naar kinderkanker. Van 25 juni tot en met 30 juni wordt de Giro di KiKa gereden. In 6 dagen tijd zal er ruim 995 km gefietst worden door Noord-Italie. Namens Vlaar heeft Jeroen Diekema zich ingeschreven voor deze zware beproeving.

Voorstellen

Mijn naam is Jeroen Diekema. Fietsen is mijn grote passie. Vorig jaar heb ik mee mogen maken wat het is om iets te kunnen doen voor kinderen die behandeld worden voor kanker. Fietsen voor een behandelstoel in het Westfries Gasthuis was ons doel. Met het geld dat wij opgehaald hebben zijn 2 behandelstoelen aangeschaft. Ouders kunnen nu tijdens de chemotherapie dicht bij hun kind zijn. Om met de racefiets door het ziekenhuis te fietsen is bijzonder, onvergetelijk was de ontmoeting met de patiƫntjes en hun ouders. Hun dankbaarheid voor onze inspanning, de warmte en de vechtlust ervaren heeft op mij en de andere renners een onvergetelijke indruk gemaakt. Dit motiveert mij voor de volgende uitdaging, Giro di Kika!

Alle opbrengsten rechtstreeks naar Kika

Door mee te doen wil ik een bijdrage leveren aan de toekomst van kinderen met kanker. Samen met mijn team zal ik mijzelf tot het uiterste inspannen. Op de berg, maar ook in de voorbereiding. We hebben als doel om voor de stichting Kinderen Kankervrij zo veel mogelijk geld in te zamelen, hier hebben we u voor nodig. Helpt u ons het doel te halen?

Het geld gaat 100% naar de stichting Kika, wilt u ook een bijdrage doen klik hier.

Alvast hartstikke bedankt ook namens alle toekomstige kinderen die wij hopelijk kunnen helpen.

Terug naar overzicht Heeft u een vraag of wilt u meer
informatie? Bel: 0227-57 0260

© Copyright 2024 Vlaar Techniek - All Rights Reserved

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign