line nieuwbouw gemaal Vijfhuizen Terug naar overzicht

Nieuwbouw gemaal Vijfhuizen

Nieuwbouw gemaal Vijfhuizen in de zeedijk bij het plaatsje Marrum zal straks de waterafvoer bij zware regenval verbeteren. Het gemaal wordt in opdracht van Wetterskip Fryslân gerealiseerd. Reden voor taart voor de medewerkers van Vlaar. Wij mogen namelijk een belangrijk bijdrage leveren aan dit nieuw te bouwen gemaal.

Vlaar heeft de opdracht gekregen van vijzelbouwer Spaans Babcock. De opdracht van Vlaar omvat het leveren, plaatsen en aansluiten van de complete elektrotechnische installatie van het gemaal. De E-installatie stuurt niet alleen de twee vijzels en pomp aan, maar ook de keermiddelen en overige installatie onderdelen. Gemaal Vijfhuizen wordt voorzien van een uitgebreide noodstroomvoorziening. De noodstroomvoorziening voorziet naast de besturingsinstallatie ook de de vijf noodschuiven van spanning tijdens stroomuitval. Hierdoor is de veiligheid gegarandeerd.
Vlaar is ook verantwoordelijk voor het leveren, monteren en aansluiten van de complete verlichtingsinstallatie in- en om het gemaal, inclusief verwarming en temperatuurmetingen.

Lees verder….

Terug naar overzicht Heeft u een vraag of wilt u meer
informatie? Bel: 0227-57 0260

© Copyright 2024 Vlaar Techniek - All Rights Reserved

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign