line

UDSO Solar Meetbuis

Solar meetbuis Terug naar overzicht

Stand-alone meten van: Niveau, EGV (geleidbaarheid), temperatuur, regenmeter, troebelheid, meteo

De UDSO Solar meetbuis; voor een meting in het veld zonder enige aansluitingen in de buurt. Een complete meetunit met geïntegreerd zonnepaneel maakt dit mogelijk.

De UDSO-LP modules zijn speciaal ontwikkeld voor stand-alone metingen in het veld. Met de UDSO Solar Meetbuis is het mogelijk om op afgelegen plekken, zonder enige aansluiting in de buurt te monitoren. De batterij gevoede modules zijn zeer energie zuinig en onderhoudsarm. Er zijn diverse uitvoeringen beschikbaar, waarop verschillende sensoren aangesloten kunnen worden. Steeds vaker wordt er gekozen voor een duurzame oplossing. Vlaar Techniek heeft hier de Solar meetbuis voor ontwikkeld. Een vandaal bestendige meetbuis voorzien van een geïntegreerd  zonne-paneel. De data kan op tijdsbasis of real time worden verzonden naar bijvoorbeeld een centrale post.

UDSO telemetrie: Lees verder

Stand-alone niveau meting in Purmerend

Voor het monitoren van het oppervlakte water in Purmerend zijn verschillende UDSO Solar-peilbuizen geplaatst. De peilbuizen zijn geschikt voor stand-alone niveaumetingen. Wanneer er voldoende meetgegevens beschikbaar zijn, worden de meetunits op een nieuwe locatie geplaatst. Hierdoor is het mogelijk om met een beperkt aantal meetunits een groot gebied te monitoren.

Er is voor dit monitoring project gekozen voor een duurzame oplossing, dit door toepassing van zonne-energie en energiezuinige onderhoudsarme meetapparatuur.

Terug naar overzicht Heeft u een vraag of wilt u meer
informatie? Bel: 0227-57 0260

© Copyright 2024 Vlaar Techniek - All Rights Reserved

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign